Nyhed

Lørdagens Super Bonus fra Englands Championship…

 Vi byder den næst bedste engelske liga op til dans med dagens Bonus anbefaling. Denne kamp kunne lige så godt være endt som dagens “Sikre”, men blev overhalet indenom i sidste øjeblik – så vi tror meget på den.

Preston – Barnsley = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Velkomst Bonus at spille for…

Preston har haft en fin sæson indtil videre og har kun 3 point op til topholdet i Championship. Kun 2 gange efter 10 runder har de forladt banen som tabere – men det var i begge tilfælde på fremmed græs. Hjemme er de stadig ubesejrede.

Her er det blevet til 4 sejre og en enkelt remis. Scoreren på 13-5 virker også overbevisende, så Deepdale er en svær bane at komme som gæst på i denne sæson. Vi skal hele 6 kampe tilbage for at finde det seneste nederlag til Preston i indbyrdes opgør.

*

Barnsley har den modsatte historie at fortælle og ligger lige under stregen med kun 6 point efter de 10 første runder. Scoreren på 7-17 vidner også om, at der er en hel del at arbejde med endnu for trænerne.

På udebane har de spillet en enkelt remis og dermed kun opnået 1 point. I de 5 udekampe er det ikke lykkedes endnu at score et eneste mål, så der kunne trænerne begynde at starte. Men uanset masser af skudtræning tror vi ikke på point i dag.

Preston – Barnsley = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Velkomst Bonus at spille for…

To Top