Bonus

Lørdagens Super Bonus fra Eliteserien…

Vi har fundet endnu et opgør i den bedste norske række Eliteserien og her er vi lidt overraskede over, at Bookmakerne har sat et så højt odds på hjemmesejr. Vi mener helt klart at det er det mest sandsynlige udfald.

Kristiansund – Sarpsborg 08 = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor DU får den Højeste Bonus som Ny bruger…

Kristiansund har udviklet sig gennem sæsonen og virker til at komme i bedre og bedre form løbende. De gør det hæderligt på udebane, men hjemmebanen er favoritten og her er kun 1 opgør smidt på gulvet. Det er da også grunden til at de ligger som nr. 6, før dagens opgør og kan stadig se toppen.

Kristiansund ser nærmest dagens gæster som ønske modstandere. Kun 1 gang har de tabt til gæsterne i alle deres indbyrdes møder og de seneste 3 er endt med sejr til Kristiansund. Kristiansund plejer at score flere mål mod dagens gæster – men vi fokuserer på den rene sejr til hjemmeholdet.

*

Sarpsborg 08 har en form der måske ikke er ringe, men der er bestemt plads til forbedringer. Især er det på fremmed græs det kniber gevaldigt, hvor der kun er kommet point ind på kontoen i 2 kampe, i form af en sejr og en remis. Sarpsborg kigger nedad efter stregen, som kun er få point væk.

Det er offensiven der er Sarpsborg største udfordring i denne sæson og det er især synligt på udebane, hvor de har det rigtigt svært foran modstandernes mål. Efter 6 kampe på femmed græs er det kun lykkedes 6 gange. Så en 2-1 sejr til hjemmeholdet kunne være et ciffertips.

Kristiansund – Sarpsborg 08 = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor DU får den Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top