Nyhed

Lørdagens Super “Bonus” fra Championship…

Dagens anbefaling i kategorien “Bonus” er også hentet i det engelske turneringssystem, men her er det dog landets næstbedste række der er kommet under lup og ingen tvivl om, at vi har fundet et godt objekt.

Barnsley – Millwall = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil selvom du er kunde…

Barnsley‘s form er rimelig ujævn, tenderende til ringe og de skal da være glade for, at der er enkelte andre hold der er helt til hundene. Det har bare været en sæson der er til at “brække” sig over.

2 sejre i 20 kampe, vil give hvilken som helst fan åndenød og man skal vel være en smule hardcore, hvis man skal tro at det vender. Med 1 hjemmesejr ud af 15 mulige, har vi på redaktionen svært ved, at se mere end et ualmindelig heldigt point – men det tror vi bare ikke på.

*

Millwall er mildt sagt flyvende i denne periode og de to holds form, kan dårligt være mere modsatrettet. 1 nederlag i de seneste 15 kampe og det var i FA Cupén. Så i Championship sammenhæng er de flyvende.

De seneste 5 udekampe har været mod hold, der ligger i samme nederste 1/3 som Barnsley og alle disse er vundet, med en score på 10-4. Og nu kan de se slutspilspladserne være komme på.

Der kun er 6 point op til de sjove oplevelser og med en form der nærmest laver overspringshandlinger – så er vi ikke i tvivl om, hvem der vinder dette opgør – det gør Millwall.

Barnsley – Millwall = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil selvom du er kunde…

To Top