Sikre

Lørdagens “Sten-Sikre” engelske tegn..

Vi starter denne skønne lørdag morgen her i december med en kamp fra den næstbedste række i England Championship, som kan måle sig med mange af de bedste rækker i de lidt mindre kendte ligaer i Europa.

Aston Villa – Millwall = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Aston Villa har fået gang i maskineriet og er med helt fremme i Championship og ligner alvorligt en bejler til en oprykning efter denne sæson. Villa Park er igen blevet den stærke hjemmebane, som den historisk var i gamle dage.

Kun 1 nederlag har de fået imod sig hjemme på Villa Park og de øvrige 9 kampe har givet 21 point. Scoren på 15-8 signalerer også, at de hjemme gør en solid og professionel indsats. De seneste 5 ud af 6 kampe er vundet hjemme og det gør de igen i dag.

*

Millwall har endnu ikke prøvet at vinde på fremmed græs i denne sæson, men har dog alligevel formået at spille halvldelen af deres udebanekampe remis. 5 af slagsen er det blevet i deres 10 udekampe.

Scoren på 5-10 ude, indikerer da også at de sport set spiller nede foran eget mål og går fokuseret efter det ene point. Hjemme er det en anden sag, hvor de har hentet alle deres 5 sejre i sæsonen – men i dag er det ude og vi forventer endnu et nederlag.

Aston Villa – Millwall = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top