Nyhed

Lørdagens Special Bonus – sæsonens første…

Lørdagens andet og sidste anbefaling er hentet i den bedste norske række Eliteserien, som har været i fuld gang hele sommeren, da det jo hurtigt bliver vinter på de kanter.

Odd – Lilleström = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

Odd er placeret på en 3. plads, efter en foreløbig godkendt sæson. Det er dog helt klar hjemme, at de er absolut stærkest, hvo de har vundet 7 kampe og spillet en enkelt remis. Kun topholdet Molde har formået at få lidt point med hjem.

Så et løft af udebane konceptet ville faktisk sende dem til tops, da der kun er 4 point op til Molde. Men i dag er det hjemme og her er udfaldet “næsten” givet på forhånd. Vi er ret overbeviste om en sejr på mere end 1 mål, men spiller dog kun lige på.

*

Lilleström har ikke haft helt den samme succes som hjemmeholdet, selvom de også er klart bedste hjemme foran egne fans. Men her er der kun samlet 13 point sammen efter 8 kampe.

På udebane er de ringere end hjemmeholdet og her har de kun fået en enkelt sejr i 7 forsøg. 4 af kampene er tabt. Så vi har i den grad svært ved at se, at Lilleström skulle have nogen chancer overhovedet.

Odd – Lilleström = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

To Top