Bonus

Lørdagens “Special Bonus” på BNs redaktion…

Dagens “Special Bonus” har vi på redaktionen hentet i den centrale del af Europa, hvor det er den bedste franske række Ligue 1, der har fået æren af at lægge kamp til dagens anbefaling i denne kategori.

Dijon – Nantes = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets Bedste LIVE Stream Service…

Dijon er ramt af en hel del skader og det kan man tydeligt se på deres seneste resultater og igen i dag må man afstå fra 4-5 spillere, der normalt ville have startet inde.

Kun 1 sejr og en enkelt remis er det blevet til i disse 5 kampe hjemme og ude. Sejren kom faktisk på udebane, hvor kun et af disse 5 opgør er spillet. Det betyder at de 4 seneste hjemmekampe kun har givet 1 sølle point – vi tror heller ikke på sejren i dag.

*

Nantes har nærmest en modsat formkurve, hvor de kun har haft 2 nederlag i deres senest 10 kampe hjemme og ude. 10 point efter 5 udekampe er helt godkendt, hvor det er blevet til 3 sejre, en enkelt remis og et nederlag i den første udekamp i sæsonen.

Vi tror på, at Nantes igen får point med hjem, men er også klar over at der er mange kampe i de franske ligaer der ender remis. Derfor har vi garderet os mod et evt. sådan udfald og taget X’et med.

Dijon – Nantes = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets Bedste LIVE Stream Service…

To Top