Bonus

Lørdagens “Special Bonus” på BettingNews…

Også den næst bedste engelske liga Championship har kampdag i dag og her syntes vi at vi har fundet et spil, hvor Bookmakerne måske har været lige lovlige gavmilde med Odds’et – hvilket vi ikke kan beklage.

Leeds – Ipswich = 1 = Odds 1,65
Spillet hos verdens bedste Bookmaker…

Leeds ser ud til at ville noget med denne sæson og ligger nr. 1 i den engelske Championship, efter de første 8 runder er afviklet. Lidt skidt for Leeds at de tabte seneste kamp på udebane til Millwall, men det skete på en klar personlig fejl – så holdet spillede ikke dårligt.

I dag er de så tilbage foran egne fans hjemme på det historiske anlæg på Elland Road, hvor de er en besværlig størrelse, når det kører for dem, som i denne periode.

Her har man holdt nullet i de første 4 kampe og fået 2 sejre og 2 gange remis – og selv sparket 7 kasser ind. Så ingen tvivl om, at Leeds kan man for det meste godt sætte sin lid til hjemme og dagens odds på en hjemmesejr, er svær at give fra sig.

*

Ipswich har også fået en glimrende start og ligger faktisk kun 2 point efter dagens hjemmehold. Selv om scoren samlet set er OK, så er det ret skidt på udebane. De har for vane at lukke ind i stort set alle deres udekampe.

I dag står de så over for et hold, med en meget stærk defensiv og når disse to hold mødes, er det som regel med få mål og en 1-måls sejr.

Vi fornemmer at Ipswich defensiv ikke er helt med endnu og på den svære udebane, som Elland Road altid har været, tror vi på, at de kommer til kort.

Leeds – Ipswich = 1 = Odds 1,65
Spillet hos verdens bedste Bookmaker…

 

To Top