Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra UNL…

Det er ikke så lang tid siden at der blev afviklet VM og dagens 2 hold var da også begge med til slutrunden i Rusland, hvor de dog opnåede hvert sit resultat i puljen – kun det ene hold gik videre.

Schweiz – Island = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets bedste Sport LIVEStreaming…

Schweiz gik videre fra den VM pulje de lå i som nr. 2, efter Brasilien. Og kampen mod puljevinderne blev holdt på 1-1 i en kamp som vi på redaktionen syntes, at Schweiz havde stor ære af – især efter pausen.

De tabte så efterfølgende en smule overraskende til Sverige og det var her at spillerne fra alpelandet måtte rejse tilbage. Men de fik dog en fornem modtagelse da de kom hjem.

Hjemme på Kybunpark i St. Gallen er de et rigtigt kompetent hold, som kun sjældent sætter point til og et sted hvor de ikke har tabt siden juni 2016. Så her giver de ikke ved dørene og det får de nordiske vikinger at føle i dag.

*

Island vandt igen de mange seere og tilskueres hjerte, men selve fodboldspillet er stadig ret forkrampet og går en del på det fysiske og hårdt kæmpende.

I spiller de mod et mandskab, hvis koncept er begyndt at ligne tyskernes og de bliver bedre og bedre til det. Vi syntes ikke rigtigt på redaktionen, at islændinge udvikler deres spil og er ret nemme at læse.

Det skal nok blive en god kamp, men vi ser ikke et islandsk mandskab hente point med fra Kybunpark denne aften, men taber sikkert med 1-2 mål – uden selv at score.

Schweiz – Island = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets bedste Sport LIVEStreaming…

To Top