Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Tyskland…

Her har vi fundet et opgør der ligner en ren foræring, som er mellem 2 tyske hold hvor kun hjemmeholdet har noget at spille for og som klart har den bedste for – og så til et latterligt højt odds!

Mainz – W. Bremen = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Stream…

Mainz har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt, når den nu ikke kunne findes i løbet af turneringen. Kun 1 nederlag i de seneste 5 kampe har bevirket, at de er hoppet op over stregen og er i sikkerhed.

Det er den sidste kamp og de spiller hjemme på Opel Arena, hvor de gerne vil sige ordentligt farvel og det er sandsynligheden også til stede for, med den gode form. Vi tror på en sikker hjemmesejr og et fint farvel til klubbens fans.

*

W. Bremen er sikret en forbliven i rækken, selvom det i flere periode har set svært ud. Men det virkede også som om, at da redningen var i hus, gik gassen ud af ballonen, især når det kommer til sejre.

Dem har der ikke været nogen af de seneste 5 kampe, hvor det er blevet remis 3 gange og 2 nederlag. Så den her kamp skal bare overstås bedst muligt og så skal de hjem i klubben og feste med deres fans og ledelse.

Så de vil spille med badetøfler på i dag g endda måske også med solbriller, hvis det havde været lovligt. Vi tror i hvert fald ikke på en sejr, men en heldig remis er absolut til stede – men ikke i redaktionens optik.

Mainz – W. Bremen = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Stream…

To Top