Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Sverige…

Vi har fundet endnu en foræring fra Bookmakerne og den er heller ikke fra det igangværende VM. Det er et opgør vi har hentet i den bedste svenske liga Allsvenskan, hvor det er top og bund der mødes.

Sirius – Malmö FF = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Sirius har i denne sæson slet ikke niveau til Allsvenskan og ligger da også og roder håbløst sidst, med kun 5 point efter 12 kampe. Det vil sige 1 sejr og 2 gange remis. Scoreren på 11-28 taler sit tydelige sprog.

På udebane er det helt slemt, bortset fra den eneste sejr i sæsonen. Det betyder så også, at den første sejr hjemme på  Studenternas IP i Upsala, har de stadig til gode. Vi tror bestemt ikke at den kommer i aften.

*

Malmö FF er sand for dyden heller ikke imponerende på udebane. Men de har et mandskab der er klasser bedre end hjemmeholdet, så spillestedet burde ikke have den store betydning.

Dog har Malmö FF på ingen måde imponeret på udebane i denne sæson – tvært imod. 4 point og en score på 6-13 er ikke pralende godt. Deres modstandere har dog været fra den anden ende af ligaen.

Malmö FF er igen ved at finde formen efter en elendig start, men forberedelserne til deres CL deltagelse, har også påvirket dem lidt negativ. Men nu virker de til, at pilen igen peger op af og de er klar til CL kvalen.

Sirius – Malmö FF = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top