Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra Spaniens La Liga…

Motivation er altid en vigtig faktor i slutningen af en turnering. Især hvis det ene hold intet har at spille for og endda er på besøg som det gæstende hold. Vi tror på ingen måde at gæsterne får point overhovedet.

Getafe – Villarreal = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Getafe har lidt ubemærket haft en super sæson og ligger pr. placeret som nr. 5 i den spanske La Liga. Den var der ikke så mange der havde set komme. Men en stabil sæson med få udfald, har givet dem denne fine mulighed for, at ende i Europa.

Men det kan faktisk gå begge veje. For á point ligger Valencia, bare med en bedre score og de har den sidste CL plads. Så en sejr her kan give dem en overraskende sidegevinst, ud over den fornemme placering.

*

Villarreal har ikke haft nogen særlig god sæson. De har aldrig fundet melodien og har heller ikke et mandskab der berettiger dem til at ligge med i toppen. Men at de slutter nede som nr. 14-16 stykker, havde vi og ikke troet.

Men skader og forkerte indkøb, har givet en usammenhængende trup, hvor der defensivt ikke er de nødvendige kvaliteter. Det bliver selvfølgelig ikke ændret til dette opgør, hvor Villarreal overhovedet intet har at spille for – ud over æren. Det tror vi ikke er nok til point.

Getafe – Villarreal = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top