Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra Slutspillet…

Det er ikke kun i Danmark at man gør brug af slutspil – det gør man også i Belgien, hvor deres turnerings opsætning ligner den danske til forveksling. I dag er det 2 af de store klubber der mødes om de vigtige point.

Genk – Anderlecht = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Genk sluttede i toppen efter grundspillet, hvor de havde hele 8 point ned til nr. 2 fra Club Brügge. I Belgien start de dog forfra mht point i slutspillet – så det hele er nulstillet her.

Genk tabte kun 2 kampe i grundspillet hjemme foran egne fans og her er de rigtigt stærke. De senere år har de haft et godt tag på gæsterne fra Anderlecht, når de har haft dem på besøg på Luminus Arena.

Begge hold sluttede grundspillet af i god form og den har de naturligvis taget medd. Men vi mener på BNs redaktion, at Luminus Arena gør den store forskel for Anderlecht.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Anderlecht sluttede godt af, men det skal da også siges, at det var hold fra den nedre region de mødte i den sidste fase. Men de er med i slutspillet og derfor skal chancen også udnyttes.

Anderlecht er ikke helt det storhold som vi kendte det for bare få år siden. Men at de igen er med i slutspillet, viser a de igen er igang me at bygge noget op. Vi tror dog på, at de kommer til kort i dag og taber.

Anderlecht = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top