Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra redaktionen på BN…

Vi forbliver i den bedste svenske række med dagens anden anbefaling, dagens Special Bonus. Her mener vi klart at Bookmakerne har taget badetøflerne på, for det odds de har sat på vores favorit er da alt for højt. Så vi garderer med en Dobbelt-Chance.

Kalmar – AIK Stockholm = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning med PayPal…

Kalmar ville ligge helt i top, hvis man fik flest point for at spille remis. For hele 7 gange har de forladt banen med det ene point i denne sæson. Det er over halvdelen af gange, efter de første 13 runder.

Formen er skidt og med kun 2 point i de seneste 5 runder, vidner det om et koncept hvor man spiller alt for defensivt og håber på succesfulde omstillinger. Men successen er udeblevet.

Måske igen en heldig remis er til stede, derfor garderer vi – men vi tror faktisk på et nederlag til hjemmeholdet, hvis vi skal udpege en favorit.

*

AIK Stockholm ligger med i toppen af Allsvenskan på en nuværende 3. plads og hvis det ikke havde været for en lidt “sløv” periode, havde de været i top. Men de har da også mødt tophold som bl.a Malmö som ligger nr. 1.

Her fik de da en remis, så formen og konceptet virker til at være rigtigt indstillet. På udebane kan de faktisk godt være tilfredse. De seneste 3 udekampe har givet 7 point og en score på 6-2. Vi tror på en sejr idag og med en gardering – så er den ret sikker.

Kalmar – AIK Stockholm = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning med PayPal…

To Top