Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra Premier League…

Så er det blevet tur for den bedste engelske række Premier League. Her skal vi nok forvente enkelte overraskelser og hold med oprykkergejst, der kan overraske. Vi er dog ganske overbeviste omkring dagens anbefaling og en sikker hjemmesejr.

Watford – Brighton = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Watford havde en rigtig god sæson i fjor og vi forventer at der er blevet bygget på til denne. Watford har haft en godkendt optaktsfase, med resultater i deres træningskampe der alligevel viser noget.

1-2 nederlag til Ajax og en sejr på 2-1 over Leverkusen, viser at Watford har niveau. Det er første runde og meget kan påvirke sådan en kamp. Det er altid svært for alle hold og faktisk også nogle dommere – i den første rundes kampe.

*

Brighton har også haft en god optaktsfase og med stort set lige så gode resultater. De slog Valencia med 2-1, men har også tabt til Fulham, som vi ikke har store fiduser til i denne sæson.

Så det er altid svært at være sikre på de enkelte holds form i starten af en sæson og vi tror at faktorer som hjemmebane og publikum, vil være et plus til hjemmeholdets fordel i dette opgør – der giver den endelige og smalle sejr hjemmesejr.

Watford – Brighton = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top