Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra Premier League…

Der er i denne sæson et hav af danskere i den bedste engelske række Premier League, men specielt et af de hold med danskere på, ryger næsten med sikkerhed et niveau ned efter denne sæson.

West Ham – Huddersfield = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere Bonusser

West Ham har ingen danskere og har faktisk haft en OK sæson, der ender med hverken fugl eller fisk. Men et hold som West Ham skal nok også kun drømme om de helt store ting og være glade for, at de er med hvor det er aller sjovest.

Hjemme på det Olympiske Stadion i London holder de til og her gør de det rigtigt godt. Kun 5 gange har de tabt foran egne fans og det er trods alt en række med ret gode mandskaber. 10 gange har de fået point.

Formen er faktisk helt fin i denne periode og hjemme skal vi hele 7 opgør tilbage for at finde et nederlag. De 4 af de 6 efterfølgende er vundet. Det samme sker i dag, med tanke på gæsternes formåen og form.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Huddersfield har masser af danskere, hele 4 af slagsen, men det har ikke været nok for holdet. For de ligger og roder på en håbløs sidsteplads. Der er 16 point op til en redning og det er vel at mærke hvis de andre ikke får point.

Så man har nok indstillet sig på, at det hedder Championship i næste sæson. Men derfor spiller man stadig professionelt og gør sæsonen færdig. Men i dag er det på udebane og her virker de færdige før de næsten er startet. Vi tror bare ikke på dem overhovedet.

West Ham – Huddersfield = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere Bonusser

To Top