Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra Premier League…

Der er et hold i Premier League som man bestemt ikke helt skal afskrive, som et af de hold der kan ende på en af de sjove pladser – et hold som ikke har lige så mange penge som de store, men gør det godt med hva de har.

Watford – Burnley= 1 = Odds 1,60
Spillet hvo du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Watford ligger nr. 7, som er den bedste plads efter de store hold. Og de har da også gjort det godt, men med 9 point op til de sjove placeringer, så skal de fortsætte deres pointhøst og gode form.

Hjemme på Vicarage Road har de været ret jævne, men de har da også haft stort set alle topholdene på besøg som Chelsea, Liverpool, Manchester City og United og dem tabte man til.

Men de øvrige hold har de vundet over, på nær den seneste hjemmekamp mod Newcastle, som endte remis. Det bliver sikkert en tæt kamp, men vi mener at hjemmebanen, den god form og Watford’s bedre mandskab giver endnu en sejr hjemme på Vicarage Road .

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Burnley har ramt en rigtig god form i denne periode og har vundet deres 3 seneste kampe i Premier League. Det skal dog siges, at det har været sejre mod hold fra den nedre region af ligaen.

2 af de 3 kampe var på hjemmebane, for på udebane har de godt nok haft det svært i den bedste række i denne sæson. 7 nederlag efter 11 udekampe og kun 2 sejre er lige i underkanten. Men scoreren på 9-21 er ikke for godt.

Nedrykningsstregen er faretruende nær og for bare 3 runder siden lå de under den. Vi tror ikke at de ryger tilbage under stregen med 3 point ned til den – men den kommer nærmere da de ikke får point i dette opgør.

Watford – Burnley = 1 = Odds 1,60
Spillet hvo du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top