Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra Premier League…

Lørdag er fra helt gamle dage Premier League dag og selvfølgelig har vi også udset os et opgør fra denne gamle og traditionsrige turnering. Det er dog ikke tophold der skap spille, men så er der en dansker involveret i stedet.

Leicester – West Ham = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebets…

Leicester har set bedre ud i Premier League, end de gør i denne periode. Kun 4 sejre efter 9 kampe er under den standard de sætter for sig selv. De 5 øvrige er så alle tabt, så det er meget alt eller intet med Leicester for tiden.

Selv om Schmeichel lukker lidt rigeligt mål ind, har de ikke selv glemt hvordan man gør og det har været deres redning indtil videre. Hjemme på King Power Stadium skal de nok vise sig fra den gode side og hente alle 3 point.

*

West Ham er ikke meget bedre stillet end dagens hjemmehold og vakler også en del frem og tilbage, fra kamp til kamp. Senest tabte de ude til Brighton, men de har også slået Everton ude, som Leicester har tabt til.

Men de 4 udekampe har dog givet 3 nederlag, så den enlige sejr over Everton var nok en enlig svale. Ligeledes er der et hav af skader i truppen i denne periode. Vi vurderer at Leicester’s mandskab er bedre og de er på hjemmebane i dag med et stort set skadesfrit mandskab – det giver dem den afgørende fordel til en sejr.

Leicester – West Ham = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebets…

To Top