Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet…

Lørdagens “Special Bonus” er hentet i en af de lidt mere brugte ligaer for mange Bettere, og da vi her på BN følger med over det hele, er den franske Ligue 1, naturligvis en liga hvor vi har megen viden.

Strasbourg – Amiens = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud…

Strasbourg er oprykkere i denne sæson til de bedste franske liga, så det handler meget om overlevelse. Det er hjemme de absolut henter de fleste point og helt historisk har de altid været irriterende svære at spille imod hjemme på La Meinau i Strasbourg.

De vandt da også deres første hjemmekamp rimeligt sikkert over Lille med 3-0, men har kun fået 1 point i deres 3 første udekampe. Så ingen tvivl om, at det er hjemme de både skal og vil hente de fleste  point, hvor de kun har tabt 1 kamp i år.

* 

Amiens har tabt en del mere end 1 kamp på udebane i denne sæson – de har faktisk tabt de 4 kampe på fremmed græs. 2 i turneringen og 2 træningskampe.

For også Amiens er oprykkere til denne sæson, så de er også i en situation hvor de skal hente fleste point hjemme og så “stjæle” lidt hist og her på udebane.

La Meinau i Strasbourg er heller ikke den nemmeste udebane for Amiens rent historisk. De seneste 10 møder har givet 6 nederlag, men også 3 sejre – men det var på det niveau der hedder National.

Strasbourg – Amiens = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud…

To Top