Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet på BN…

Der er fuldt program i den 3. bedste engelske række League One og her er der faktisk flere yderst interessante opgør til gode odds og vi har da også en kamp vi vil anbefale fra denne række og sagt med det samme, det er ikke t topopgør.

Plymouth – Fleetwood = X2 = Odds 1,44
Spillet hos Verden Bedste Bookie med fleste KundeTilbud…

Plymouth rykkede op fra League Two til denne sæson og de har med alt tydelighed fået at mærke, hvilken forskel der er på disse to niveauer i det engelske turneringssystem.

De er bundprop, med bare 5 point efter 11 kampe og en score på 7-17 – så der skal nok tilføres spillere til truppen, hvis de skal tro på bare et mirakel. I dag er de hjemme og det er her de fik deres eneste sejr.

Det var så i første runde og siden har de tabt de efterfølgende 4 opgør, med en score på 1-11. Så vi har på redaktionen svært ved at se, hvad et så ringe mandskab på dette niveau, skal stille op mod et fornuftigt udehold som Fleetwood.

*

Fleetwood er ikke blandt toppen af poppen i ligaen, men ligger fornuftigt i midten af række og har kun 3 point op til de placeringer, der giver sus i maven og forhåbninger om oprykning.

De har spillet halvdelen af deres udekampe med nederlag og den anden med gevinst – så det er alt eller intet når de er det gæstende hold.

I dag møder de dog et så ringe mandskab at vi vurderer på BettingNews redaktion, at det endnu engang bliver alt og dermed en sejr til Fleetwood og en placering endnu tættere på de sjove placeringer.

Plymouth – Fleetwood = X2 = Odds 1,44
Spillet hos Verden Bedste Bookie med fleste KundeTilbud…

To Top