Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet…

Vi forbliver i de skandinaviske ligaer, hvor det i denne anbefaling er “svensken” der lægger kamp til, i et opgør der er hentet i den næstbedste række SuperEttan – vi fornemmer en ren foræring.

Norrby – Brage = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste LiveStream…

Norrby havde det tungt i sidste sæson og overlevede kun med nød nød og næppe med 1 point. Det ser ud til, at de gentager tendensen i denne sæson, for udlægget har der ikke været meget spræl i.

10 kampe er afviklet og kun 9 point er der kommet ind på kontoen. De 3 af dem er hjemme efter en sejr i sæsonens første kamp, men siden er det gået støt og nærmest sikkert ned af bakke. Vi tror at bakken endnu ikke har nået sin ende endnu og det fortsætter ned af.

*

Brage er kommet betyderligere bedre fra land uden der dog er noget at prale af. 15 point efter 10 kampe er heller ikke noget at råbe hurra for, men scoreren er på 16-12, modsat hjemmeholdets på 8-15.

Selv om Braga ikke er tophold, så er det det eneste udover topholdet, der har formået at få point i alle 5 udekampe. Braga er et bedre hold end hjemmeholdet og med Dobbelt-Chance kan vi simpelthen ikke lade denne gave slippe væk.

Norrby – Brage = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste LiveStream…

To Top