Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet…

Vi har til dagens anden anbefaling været et smut i den spanske La Liga, hvor der er et ganske interessant opgør, som vi betragter som meget seværdigt og hvor vi mener at der kun er et hold der kan vinde.

Sevilla – FC Barcelona = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Flest tilbud som Kunde…

Sevilla har lidt blandede følelser for denne sæson, Gik videre i Champions League ved, at sende Manchester United ud – men er i den spanske La Liga nede på en 6. plads, som er den sidste plads der giver adgang til Europa.

Selvom Sevilla helt klart er et godt hold, har der været ugler i mosen og stabiliteten er blevet påvirket af deltagelsen i CL. Da der kun er 2 point ned til nr. 7 og 8, skal der ikke fejles mange gange, før Europa er udenfor rækkevidde.

Kampen spilles hjemme på Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla og her har de kun tabt 3 opgør i sæsonen. De 2 af dem ligger dog inden for de 2 seneste hjemmekampe i ligaen mod hhv. Valencia og Atl Madrid. Vi vurderer at Barcelona er en smule stærkere.

*

FC Barcelona skal gøre arbejdet færdigt hjemme i den spanske liga og det er der nok ingen der tror på ikke vil ende sådan. CL er en anden størrelse og her bliver det spændende at se om, hvordan det går i de kommende par uger.

I La Liga er de stadig ubesejrede, men har dog spillet 6 gange remis. Scoren på 74-13 tager næsten helt pusten fra de fleste modstandere og kun Real Madrid har noget der minder en smule om det samme. Vi er ikke tvivl – scoren stiger og det gør pointhøsten også med alle 3 point.

Sevilla – FC Barcelona = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Flest tilbud som Kunde…

To Top