Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet…

Det chokoladeproducerende land Belgien har måske ikke verden bedste fodboldliga, Men det gør den ikke mindre attraktiv til at finde kampe fra. Og i dag har vi fundet et opgør fra Super League, vi syntes ligner lidt af en foræring fra Bookmakerne.

Waasland-Beveren – Genk = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får kr. 2000,- som Ny kunde at spille for…

Waasland-Beveren har stort set kun været fyld i denne sæson og ligger da også sikkert til en plads i nedrykningsspillet. Ikke fordi vi spår dem til nedrykning, men det er et meget jævnt hold der ikke har mange chancer mod de gode hold.

Det er netop hold fra denne kategori de på det seneste er løbet ind i på udebane og det har betydet nul sejre i samme periode. Til gengæld har man haft 2 gange remis og et nederlag.

Senest tabte man 1-2 til Gent, som lige flere procenter efter Genk styrkemæssigt, efter redaktionens mening. Vi er godt klar over at bolden er rund, men der er en motivationsfaktor der hedder, at Genk gerne vil forblive i top 6.,

*

Genk ligger lige nu nr.  5 – men kun med en lille margin ned til de næste 3 hold. Så der kan ikke gives ved dørene, med kun 2 runder tilbage af grundspillet.

Så det er et klart motiveret hold der kommer på besøg på Freethiel Stadion i Beveren og med en form som er ligaens bedste pt. De er blandt de bedste hold på udebane og i 2018 har de endnu ikke tabt i ligaen på fremmed græs – det gør de heller ikke i dag, men vinder.

Waasland-Beveren – Genk = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får kr. 2000,- som Ny kunde at spille for…

To Top