Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet…

Dagens anbefaling i kategorien “Special Bonus” har vi hentet i det støvleformede land Italien, hvor det er landets næstbedste række Serie B, der får lov til at lægge kamp til valget i denne kategori.

Parma – Pro Vercelli = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du stadig kan få en Kæmpe Velkomst Bonus som Ny kunde..

Parma er ved at få hevet sig selv igang efter en skidt start på sæsonen. Men der er kommet meget mere stabilitet ind i kampene og man er endda også begyndt at få point på udebane.

Det har skubbet dem op på en umiddelbart 3. plads, kun 3 point fra topmandskabet fra Bari. Så der er masser af motivation og tro på tingene i denne periode, her før julekampene går i gang.

Trods 3 nederlag hjemme i 8 kampe, så er der kommet 3 sejre og en enkelt remis ind på kontoen, i de seneste 5. Så formkurven er konstant stigende og den tendens fortsætter i dagens kamp.

*

Pro Vercelli har ikke som hjemmeholdet formået at forbedre sig i løbet af sæsonen og er stadig meget ustabile i deres præstationer. Kun 4 sejre i 16 kampe er det blevet til og scoren på 21-25 er heller ikke noget at råbe hurra for.

De 7 kampe de har spillet på fremmed græs har givet 2 seje. Den ene var dog mod rækkens ringeste hjemmehold fra Novara. Så der er ikke så meget at lægge forhåbningerne i, hvis man er fan udeholdet fra Pro Vercelli, i dagens kamp på Stadio Ennio Tardini.

Parma – Pro Vercelli = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du stadig kan få en Kæmpe Velkomst Bonus som Ny kunde..

To Top