Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet…

Lørdagens nok meste interessante opgør er nok lokalopgøret i den spanske hovedstad Madrid, hvor de to store giganter mødes om håneretten, indtil næste møde mellem disse to storhold afvikles.

Atl. Madrid – Real Madrid = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Livestreams

Atl. Madrid er som sædvanligt med helt fremme i den spanske La Liga, men mangler måske nogle få procenter i forhold hvad de plejer at bringe ind i turneringen. I dag er det lokalopgør i den spanske hovedstad det gælder og her er der andre regler der træder i kraft, end ved normale kampe.

Atl. Madrid har haft godt fat i naboklubben fra Real i de senere år og udfaldet er slet ikke så oplagt som for nogle år tilbage. Simeone har virkeligt styr på sit mandskab og hans taktisk evner er bestemt heller ikke at foragte.

Atl. Madrid har endnu ikke tabt hjemme og har stort set ingen skader i truppen af betydning. Så det vil være et fokuseret mandskab med en ekstra tænding, som Simeone sender på Wanda Metropolitano i Madrid. Vi tror ikke på et nederlag.

*

Real Madrid har ikke i denne sæson vist helt den samme styrke som de foregående år og det skyldes til dels mange  løbende skader – der bevirker at truppen aldrig rigtigt er helt i balance.

Dertil skal tillægges de mange turneringer som klubben også deltager i – og den slitage der også er på spillerne, når de tager hjem og spiller for deres respektive landshold. Det er rigtigt meget de enkelte spillere skal kunne løfte.

De mangler mere end et par procenter i denne sæson og vi tror på redaktionen ikke rigtigt på, at Real Madrid kan vinde på Wanda Metropolitano denne gang, med de mange udfordringer som de skal slås med for tiden.

Atl. Madrid – Real Madrid = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Livestreams

To Top