Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet…

Lørdagens “Special Bonus” har vi hentet i en meget attraktiv liga, til trods for den ikke engang er landets bedste og her er der tale om den engelske Championship, hvor pengene er lige så store som de 3 skandinaviske ligaer tilsammen!

Cardiff – Sheffield W = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor DIN “Glemte” Bonus bare ligger og venter…

Cardiff har fået en glimrende start på denne sæsons udgave af Championship. Kun 1 nederlag efter de 7 første runder og det var på udebane mod Preston, der også er kommet flyvende fra start.

Dette opgør spilles hjemme i havnebyen Cardiff på City Stadium og her har de i mange år været kendt for, at det nærmest er en fæstning at besøge, som også Cardiff havde tilbage i romertiden.

De har da også fået 9 point i de første 3 kampe og har banket 7 mål ind og kun lukket en enkelt pind ind. Så JO, hjemme på City Stadium i Cardiff er det de færreste hold der kan være med. Cardiff har ikke tabt de seneste 7 gange Sheffield W. har været på besøg, men vundet de 5.

*

Sheffield W. kan også være sin indsats bekendt indtil videre, selv om de har opnået 4 point mindre end hjemmeholdet, med deres 12 point. Målscoren er også jævn god, men kun lige præcis, da 9-6 efter 7 kampe ikke skriger til himlen.

Også Sheffield W. befinder sig bedste hjemme, hvor de stadig er ubesejrede. På udebane har de spillet 3 opgør og har opnået 3 forskellige resultater og dermed 4 point.

2-2 i score fortæller os på redaktionen, at de måske spiller lidt for defensivt orienteret til et hold som Cardiff, der vil trykke dem i bund gennem det meste af kampen.

Vi kan ikke forestille os, at Sheffield W. kan holde Cardiff fra at score og vi tror heller ikke på, at Sheffield W. selv score mål. Så et spil at udeholdet ikke score, kunne også være en mulighed – vi spiller dog bare på ren vinder.

Cardiff – Sheffield W = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor DIN “Glemte” Bonus bare ligger og venter…

To Top