Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra niveau 2 i England…

Vi fortsætter på det næstbedste niveau i England, Championship hvor det er 2 gamle rivaler der tørner sammen, der ofte har mødt hinanden netop i denne række. Historisk er de meget jævnbyrdige.

Norwich – Bristol City = X2 = odds 1,90
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal…

Norwich ligger i toppen af Championship og ligner et hold der godt kunne løbe af med en direkte oprykning. Men der er tæt kamp i toppen og lige pt er der hele 4 hold der er bejlere til de 2 direkte oprykningspladser.

Norwich har vundet 10 ud af 16 hjemmekampe og er at betragte som rimelig stabile foran egne fans. Men hvorfor spiller vi så imod dem?

Vi synes at de 2 holds form er modsat rettet og Norwich bumper lidt i denne periode. Den stabilitet de viste tidligere er afløst af nogle resultater der signalerer usikkerhed. Vi tror på et tæt opgør, men ikke en hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Bristol City er rækkens mest formstærke mandskab i denne periode og har kun tabt 1 kamp i deres seneste 16 kampe. Det var i FA Cup’en hvor de måtte strække gevær til Wolves, men kun med 0-1.

Men det var efter en stribe på 9 sejre i streg i alle turneringer, så selvtilliden har bestemt ikke fået et knæk mod et Premier League mandskab. Bristol City har det også ganske udemærket på femmed græs.

I deres seneste 6 kamp har de kun spillet en remis og vundet de øvrige. Så de er et super godt mandskab på fremmed græs. Disse 2 hold spiller altid tætte kampe og vi vurderer at denne vil ende på samme måde. Men bliver der en vinder så tror vi mest på gæsterne fra Bristol.

Norwich – Bristol City = X2 = odds 1,90
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal…

To Top