Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra League One’s Play Offs…

Dette opgør handler om oprykning til den næstbedste engelske række Championship, som betegnes som den dyreste og sværeste sekundarække i verden. Det bliver givetvis et tæt opgør, men vi har fidus til hjemmeholdet.

Sunderland – Portsmouth = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får lørdagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Sunderland endte som nr. 5 og skal derfor møde nr. 4 fra League One om at snuppe den sidste oprykningsplads. Dog skal vinderen af dette opgør møde vinderen af kampen mellem Charlton og Doncaster.

Så det er vind eller forsvind for alle 4 mandskaber, så der er ikke plads til en off dag. Dem har Sunderland ellers haft nogle stykker af her på det seneste. Ingen sejre i de 4 seneste kampe og kun 2 af dem er endt remis.

Sunderland er ellers gode hjemme, og det er også nødvendigt, hvis de skal vinde kampen. For gæsterne er det bedste mandskab på udebane – så hjemmebanen er ingen sovepude for Sunderland. Vi tror på et tæt opgør og også at den nok ender uden vinder indenfor de første 90 minutter.

*

Portsmouth er også faldet en smule i kadence, efter de havde sikret sig en Play Offs plads. Men de har dog fået 2 sejre og 2 gange remis i de seneste 5 kampe. Så de har ikke sluppet taget.

På udebane har de været meget effektive i denne sæson. Kun 4 ud af 23 opgør på fremmed græs i denne sæson, er endt med et nederlag. De seneste 7 kampe har kun givet 1 nederlag og 1 enkelt remis.

Så det er et selvtillidsfuldt hold der møder op i Sunderland og de seneste 3 gange at Portsmouth har gæstet Stadium og Light, har de spillet 2 gange remis og vundet en enkelt. Så udebane udfordringen virker overkommelig i dette opgør.

Sunderland – Portsmouth = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får lørdagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top