Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra League One…

Denne kamp var den ene af 3 kampe som vi havde udpeget som dagens “Sikre”, men valget faldt på et andet opgør fra Spanien, så derfor er denne ret sikre kamp, røget i denne kategori.

Barnsley – Accrington = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Barnsley ligger og slå med Sunderland om den sidste direkte oprykning fra League One, da det ser ud til at Luton ikke flytter sig fra toppen og er da også 5 point foran.

Sunderland har en kamp i hånde og er kun bagefter med 2 point, så der er bare ikke plads til fejl. Vi har da heller ingen forventing om at det vil ske i dag, da både form og spillested er optimalt for Barnsley.

Efter 17 kampe foran egne fans er de stadig ubesejrede hjemme. 11 sejre og 6 gange remis er det blevet til. Så modstanderne skal virkelig have Jesus sandaler på, hvis de skal hente en sejr her.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Accrington kigger ned ad, da stregen kun er 4 point væk. Formen er utrolig ujævn, men det er den hos de fleste hold i den ende af rækken. Hjemme fungerer det nogenlunde – men ude…!

I starten af sæsonen gik det faktisk meget godt og man hentede flere gode point på fremmed græs. Men i det nye år er det nærmest gået helt modsat. Kun 2 gange remis og alle øvrige kampe er tabt på fremmed græs.

Barnsley slog dem på deres egen hjemmebane og her var formen heller ikke oppe og ringe. Intet er ændret siden da – udover at det nu er Barnsley der er på hjemmebane og det kan Accrington ikke matche eller få point ud af.

Barnsley – Accrington = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top