Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra Italiens Serie A…

Vi ville ikke i første omgang have troet, at odds’et på det valgte opgør ville være så højt. Men vi tror at Bookmakerne har midtugekamp i hovedet, samt den stensikre 1. plads og ror at der prioriteres ned i dette opgør…!

Spal – Juventus = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Spal kan på ingen måde måle sig med Juventus – om de står stillede med deres B-hold. Spal er selvfølgelig motiverede, da de kun er 4 point fra holdet lige under stregen. Alle hold vil selvfølgelig gerne gøre god figur mod Juventus og sætter sig op – meeeeen…!

Formen er faktisk OK hos Spal og de 2 seneste hjemmekampe mod hhv. AS Roma og Lazio er begge vundet. Men træerne vokser ikke ind i himmelen og Juventus er et klassemandskab – uanset A eller B hold.

*

Juventus står foran det 2 opgør mod Ajax og efter et godt udgangspunkt før hjemmekampen, fortsætter de med at spille og prioritere som de har gjort gennem hele sæsonen.

Vi mener ikke på redaktionen at formen vil falde, selvom der står en afgørende kamp og venter. Juventus er så stærke og professionelle, at de også henter alle 3 point mod et hold der er mindst 2 niveauer under.

Spal – Juventus = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top