Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Holland…

Vi er dykket ned i de hollandske turneringsrækker i denne anbefaling og det er den næstbedste række det drejer sig om, Den går i daglig tale under navnet 1. Division, så det er der du skal finde den hos din Bookie.

Telstar – Waalwijk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU får markedets bedste dagstilbud…

Telstar skyder en god fart i denne periode og selvom de ikke er usårlige, så er de ret kompetente på dette niveau. Hjemme på Telstar Stadion i Velsen-Zuid taber de sjældent og det er da også kun sket 2 gange i 15 kampe.

Hjemme foran egne fans på Telstar Stadion er de blandt de hold der har scoret flest mål. 38 gange i 15 kampe har de begejstret deres hjemmepublikum, så en flermåls sejr ville ikke komme bag på redaktionen – vi spiller dog bare på den rene sejr.

*

Waalwijk ryger nok ikke et niveau ned, men det skyldes nu mest, at bundholdet Jong Utrecht slet ikke burde spille med på dette niveau. Så det er ikke fordi Waalwijk er gode eller middelmådige – der er bare et hold der er langt ringere.

På udebane har de glimret ved ikke at vinde en eneste kamp. Dog har de 5 gange hentet en remis efter 15 kampe. Men det betyder også at 9 kampe er tabt og flere af dem er langt ringere hjemme end Telstar.

Telstar – Waalwijk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU får markedets bedste dagstilbud…

To Top