Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra franske Ligue 1…

Så gik man og troedede at det var blevet forår – men igen viser Danmark sig fra den charmerende side og holder lidt på glæderne og varmen. Men den skal nok komme, ligsom denne foræring fra Bookmakerne.

Guingamp – Caen = X2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online via PC…

Guingamp kan i teorien godt nå at redde sig, men liggende på en sidste plads og i en utrolig dårlig form, så er det slut for hjemmeholdets deltagelse i den bedste række.

Vi skal helt tilbage til midten af marts måned for at finde den seneste sejr over et af de andre bundhold Gijon. Med kun 3 sejre foran egne fans i hele sæsonen, har vi svært ved at se at den 4 pludselig skulle dukke op i dag. Vi tror bare ikke på en hjemmesejr – men muligvis et heldigt point.

*

Caen ligger også under stregen, men har ramt en rigtig god form her i den seneste periode. Det betyder, at fra a være et isoleret bundhold, så har de nu kun 4 point op til en redning. 3 ud af de seneste 5 kampe er vundet.

De seneste 6 gange disse 2 mandskaber har tørnet sammen, både ude og hjemme, har hjemmeholdet ikke vundet en eneste gang. Så formen peger helt sikkert i retning af point til gæsterne og det er også det vi på redaktionen forventer.

Guingamp – Caen = X2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online via PC…

To Top