Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Frankrig…

Vi er smutte en tur til Frankrig, hvor vi har haft godt fat i deres kampe i en periode og vi er da heller ikke i tvivl om, at vi nailer endnu en gevinst. I dag er det den bedste række i landet Ligue 1 vi har nørdet i.

Strasbourg – Nice = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får din Indsats 3-Doblet til at lege med…

Strasbourg har et forspring til holdet lige under stregen på 5 point og med 4 runder tilbage, burde de kunne holde de underliggende hold bag sig. Men formen giver dog en del bekymringer, for den er mildt sagt ikke tilfredsstillende.

Ingen sejre i de seneste 10 kampe og de seneste 2 er begge tabt. Så selv om der ikke er tid til badetøflerne endnu, så virker det en smule som om, at de ind i mellem spiller med denne type fodtøj. Vi har absolut ingen tiltro til dem i dag.

*

Nice kan med en sejr bringe sig tilbage på en Europa League kval plads, da St. Etienne med fredagens sejr, smuttede forbi. Formen er rimelig og med den motivation, burde holdet hente de nødvendige point, med tanke på dagens modstandere.

På udebane har Nice måske ikke været prangende, men 6 sejre og 6 gange remis i deres 17 kampe, fortæller dog alligevel, at de ikke er helt uefne. Og Nice er et bedre mandskab end hjemmeholdet på alle pladser, så vi tror på sejren.

Strasbourg – Nice = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får din Indsats 3-Doblet til at lege med…

To Top