Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra Frankrig…

Lørdagens 2. anbefaling er hentet i Frankrig, hvor det er den næstbedste række Ligue 2, som lægger kamp til dagens spil i kategorien “Special Bonus” – og vi anser det som en ren foræring.

Lens – Troyes = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEstream hos en Bookie…

Lens har hentet 9 point i deres 3 første kampe og det betyder fuldt udbytte. Scoreren er på 6-0, så det er stadig ikke lykkedes for deres modstandere at bryde deres defensiv op.

Hjemme på Stade Bollaert-Delelis henter de altid den største del af deres point gennem sæsonen og vi er ikke i tvivl om, at der kommer endnu 3 point på tavlen i dag.  Troyes har ikke vundet på Stade Bollaert-Delelis siden 2001.

*

Troyes har kun fået 3 point i deres 3 første kampe og det var i premieren mod AC Ajaccio, som de vandt med 1-0. Siden har det bestemt ikke set godt ud, med 2 nederlag på hhv hjemme- og udebane og hjemme var det til oprykkerne fra Belziers.

Med tanke på at formen bare ikke er god og de skal spille på Stade Bollaert-Delelis, hvor de bestemt ikke har mange gode erfaringer, så har vi på redaktionen valgt at give Lens favoritværdigheden med en sikker sejr. Måske endda med et par mål.

Lens – Troyes = 1 = Odds 1,75

Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEstream hos en Bookie…

To Top