Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Eskperterne…

Det er spansk og det er La Liga vi her har kastet vores lid til, i et opgør vi på redaktionen mener kun kan gå en vej. Sådan plejer det at gå når top og bund mødes i den spanske La Liga, endda til et godt odds.

Las Palmas – Valencia = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får din indsats 3x igen at spille for…

Las Palmas har opnået sølle 11 point efter de første 19 runder af La Liga, som er præcis halvvejs. Kun Malaga har en lige så ringe point samling, men Las Palmas har en ringere score og ligger derfor sidst.

Deres 9 første kampe foran egne fans hjemme på Estadio de Gran Canaria har kun givet 2 sejre og en enkelt remis. Las Palmas er måske ikke i opløsning, men de har bare ikke mandskabet og økonomien til, at spille sammen med de bedste.

Selvom det er øens stolthed, så har de lidt svært ved at trække de helt rigtige spillere til, og dertil har de slet ikke samme opbakning og indtægt hjemme på Estadio de Gran Canaria, som de fleste andre hold i La Liga. De ryger ud efter sæsonen er vi overbeviste om  på redaktionen.

*

Valencia havde lige en lille kort periode, hvor de mistede lidt point i regnskabet, i forhold til FC Barcelona. Atl. Madrid er også sprunget forbi Valencia i tabellen, men nu virker det til, at formen igen er oppe og ringe.

December gav 3 nederlag og det har kostet, men i det nye år har Valencia’s 4 kampe, givet 1 remis og efterfølgende 3 sejre. Så ingen tvivl om, at formen igen er på vej op på det høje niveau, som vi så i hele efteråret.

Senest disse 2 hold mødtes var den 9. januar i Copa del Rey, hvor Valencia spadserede henover Las Palmas og hev en sikker 4-0 sejr hjem. Det var dog hjemme, men de to holds styrkeforhold ændrer ikke på udfaldet, trods det at kampen spilles på Estadio de Gran Canaria.

Las Palmas – Valencia = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får din indsats 3x igen at spille for…

To Top