Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra England…

Det er den næstbedste engelske række Championship vi her har kigget nærmere på og fundet et attraktivt opgør, som lige så godt kunne have endt i den “Sikre” kategori, men der var pladsen allerede taget.

Cardiff – Birmingham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

Cardiff er i forrygende form, hvilket har sendt dem op på 2. pladsen i Championship, med en margen på 4 point ned til Aston Villa på 3. pladsen. 6 af de seneste 7 kampe er vundet og de 5 seneste i streg.

Hjemme på Cardiff City Stadium er de historisk stærke, selvom der har været et par svipsere i løbet af sæsonen. Men med den form de lægger for dagen og foran egne fans – så skal det været at af de absolut bedste hold i rækken, hvis de skal give ordentligt modstand.

*

Birmingham er ikke i denne sæson et hold der kan give særligt meget modstand. Med kun 2 point ned til det sidste hold i rækken, så er det krisetider i havnebyen.

De har tabt de seneste 6 kampe i ligaen i streg, samt en FA Cup kamp i samme periode. Det er for at sige det lige ud – “Helt ad helvede til” i denne periode – og der er da også en del uro i krogene, både i omklædningsrummet og på direktionsgangene. Det ligner en trænerfyring.

Det er to hold der hhv. topper og bunder Championship i denne periode på formbarometeret. Hjemmeholdet er vundet alt de seneste 6 kampe og udeholdet har tabt alt og er i forvejen ret ufarlige på fremmed græs. Ren foræring til et OK odds.

Cardiff – Birmingham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

To Top