Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra England…

Vi hopper lige væk for en kort bemærkning, fra den igangværende EM Kval. Vi hopper over i den 3. bedste engelske række League One, hvor vi har spottet et ganske interessant opgør, hvor udfaldet ligger lige til højrebenet.

Luton – Doncaster = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus at lege med…

Luton ligner en sikker oprykker, med 7 point forspring til 3. pladsen, som ender i kval spillet. Luton har kun tabt kampe gennem hele sæsonens indtil videre 38 kampe. Ikke et eneste af disse nederlag har været hjemme.

Hjemme på Kenilworth Road har Luton hentet 14 ud sejre ud af 19 mulige, så på Legue One niveau er Kenilworth Road en fæstning, hvor man ikke bare bliver luket ind. Det vil gæsterne heller ikke blive vi er ret sikre på, at Luton henter alle 3 point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Doncaster har aldrig vundet i Luton og det gør de heller ikke i dag. De har dog været gode til at spille remis, hvilket er sekt i ca 1/3 af deres kampe ude og hjemme. Så den mulighed er altid til stede med Doncaster.

På udebane har de ikke spillet dårligt, men bestemt heller ikke blændende. Men det har været godt nok til, at de lige har bagdelen med i kval-spillet, så et nederlag vil nok sende dem ud af den mulighed.

Men formen virker bare for ned ad gående og de seneste 5 kampe har kun givet 3 point, med 3 gange remis. Vi tror ikke på, at de har så meget form, at de på udebane kan hive en heldig remis hjem og kaster derfor alt tiltro over på hjemmeholdet.

Luton – Doncaster = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus at lege med…

To Top