Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra England…

I dagens 2. anbefaling er vi hoppet et niveau ned og har fundet et opgør i Championship. Dette ligner et meget jævnbyrdigt opgør, men vi kan dog se en tendens som vi faktisk ikke selv havde regnet med.

Blackburn – Aston Villa =1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Blackburn er ikke begejstret over at spille på udebane og det er faktisk deres akilleshæl. De spiller faktisk godt, men det virker en smule trykket, når de er på femmed græs.

Til gengæld er de ret overbevisende når de spiller hjemme på Ewood Park og det samme har været tilfældet i denne sæson. Efter 4 opgør foran egne fans er de stadig ubesejrede – selvom de kom lidt trægt i gang. Med en gardering føler vi os ret sikre.

*

Aston Villa startede med brask og bram og fik 3 sejre på stribe efter sæsonstarten. Men skader har virkelig ramt dem og de har stadig flere af de prominente spiller på holdet, der er ude til dette opgør.

6 mand er meldt skadet, men man regner med at de 2 af dem bliver klar, da det er mindre problemer med maveonde og rygproblemer. Dog kan der blive en enkelt spiller mere klar, men det skriver de selv nok ikke er sandsynligt.

Vi tror dog ikke at det vil forstærke dem ret meget og de vil endnu engang forlade banen uden en sejr, som er sket de seneste 5 kampe hvor de 2 seneste var med nederlag. De skal nok t´komme tilbage men der går et stykke tid endnu.

Blackburn – Aston Villa =1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top