Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra England…

Lørdagens “Special Bonus” er hentet i England i den næstbedste række Championship, hvor det naturligvis er ve at spidse til for flere hold – men dette opgør har kun et udfald, med tanke på muligheder.

Cardiff – Nottingham F = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsat 3-Doblet til at spille for…

Cardiff er tæt på at have gjort arbejdet færdigt i denne sæson, med oprykning om mål. Som nr. 3 og med kun 2 point op til den direkte oprykning, ser det fornuftigt ud her 4 runder før sæsonafslutning. Cardiff har endda spillet 2 kampe færre end nr. 2.

Hjemme på Cardiff City Stadium er de historisk stærke, selvom de tabte til topholdet Wolves i sidste hjemmekamp. Men det lader vi påvirke af, for dagens gæster er slet ikke på samme niveau.

*

Nottingham F kan kun ryge ned i teorien, så de kan godt snart sadle op for sommeren. Det har da også virket sådan i en periode, da de ikke har fået mange point på det seneste.

De har vundet 5 kampe på fremmed græs ud af 21 kampe, så frygtindgydende er de ikke og når så også motivationen virker som en mangelvare, så vurderer vi, at Cardiff selv skal smide sejren væk eller dommeren er helt væk.

Cardiff – Nottingham F = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsat 3-Doblet til at spille for…

To Top