Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra Eliteserien i Norge…

Vi tager lige et smut nord på til den bedste norske fodboldrække Eliteserien. Her har vi have fundet et opgør, hvor der er et rigtigt fint odds at hente på en næsten sikker kamp – efter vores opfattelse på redaktionen.

Strömgodset – Molde = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Strömgodset ligger næstsidst med 9 point efter de 11 første runder af den bedste norske fodboldrække. Kun 2 sejre er det blevet til og derfor er det ikke så mærkeligt at de ligger placeret under stregen.

Sejrene er kommet hjemme, men det har været mod hold der slet ikke har samme niveau som dagens gæster fra Molde. På udebane er det næsten pinligt bare at møde op efterhånden, med kun 2 point efter 6 kampe.

Strömgodset er virkelig i dårlig form og har ikke en trup der på nuværende tidspunkt, kan matche de øvrige i rækken. Vi ser endnu et sikkert nederlag til hjemmeholdet.

*

Molde har lagt sig i spidsen af Eliteserien og har normalt også plads i top 3-4 stykker – hvilket vi også forventer efter denne sæson. De plejer at have nogle udfald, men det er først senere i sæsonen det plejer at opstå.

Formen er i top med 8 sejre efter 12 runder. 25 point er foreløbigt nok til at ligge i toppen og efter dagens opgør, vil de stadig have mindst 3 point ned til nr. 2, hvis de også vindere deres opgør.

Strömgodset – Molde = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top