Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Eksperterne…

Vi er i dagens “Special Bonus” anbefaling hoppet et smut ned i den spanske La Liga i en kamp som også er interessant fra et dansk synspunkt. For i dagens kamp er der flere danskere på det gæstende hold og de har klaret sig godt.

Valencia – Celta Vigo = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

Valencia har fået lidt ridser i lakken eller formen på det sidste. De seneste 2 kampe har kun givet 1 point, efter en ellers flyvende start på sæsonen i La Liga. Men vi tror ikke på, at det fortsætter i aften.

At tabe ude til Getafe var måske ikke lige set komme, men Getafe er trods alt et rimeligt godt hold hjemme. I kampen forinden spillede de remis mod FC Barcelona – så set tilbage over de 2 kampe, er det vel OK at miste point.

I dag er de så hjemme mod et hold der også har gjort det godt i sæsonen. Men hjemme på Mestalla i Valencia, har de endnu ikke tabt en kamp i sæsonen og vi vurderer at Valencia igen er tilbage med dem de har haft flest af i sæsonen – nemlig sejr.

*

Celta Vigo med de 2 danske landsholdsspillere Wass og Sisto, har haft en overraskende god sæson i La Liga indtil nu. Pt. ligger de nr. 10, med kun 3 point op til de sjove pladser og det havde de nok ikke engang selv regnet med.

Men de yder en god holdpræstation hver gang og er ikke afhængige af bestemte spillere og det har været deres styrke indtil nu. I dag står de dog overfor et hold på et meget højt niveau og selv med de to danskere, mener vi ikke at de får point i dag.

Valencia – Celta Vigo = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

To Top