Nyhed

Lørdagens Special Bonus fra den italienske Play Offs…

Det er semifinalerne i den italienske Play Offs om, at rykke op i den bedste række Serie A. En kamp skal afgøre om hvem der går i finalen og snupper den sidste oprykningsplads. Så mere nerve kan der næsten ikke komme.

Benevento – Cittadella = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Benevento kom bedst fra land i den første af de 2 semifinaler i den italienske Play Offs serie. Benevento var bagud med 0-1 ved pausen, men fik foretaget et par omstillinger til 2. halvleg, som de vandt med 2-0. Dermed er de foran med 2-1 før dagens hjemmekamp.

Hjemme foran egne fans har de gjort det godt i denne sæson og i forvejen er Cittadella nærmest en ønskemodstander hjemme. 4 ud ag 5 gange har Benevento sejret hjemme. Så Benevento vil byde Cittadella velkomne og straffe dem, når de skal frem og satse og vinde endnu engang.

*

Cittadella skulle have taget deres chance på hjemmebanen, for ude har de ikke så gode minder, at de har så meget at have optimismen i. Men kampen skal jo først spilles, så Cittadella skal sadle om, hvis de vil vinde på udebane over Benevento.

De er gode til at spille remis på fremmed græs, men det er bare ikke nok i dag og med kun 2 udesejre i 2019, har vi på redaktionen svært ved at se dem sejre i dag. En remis er selvfølgelig ikke usandsynligt, men vi tror at Benevento vil straffe dem i slutningen af kampen og lukke og slukke for Cittadella.

Benevento – Cittadella = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top