Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra den franske Ligue 1…

Selv om franske fodbold for det meste er kedeligt at se på, så er der gode penge i mange af de kampe der afvikles i den bedste franske række Ligue 1. Igen i dag har vi fundet et opgør frem, hvor odds’et er håbløst sat i vores øjne på redaktionen.

Angers – Montpellier = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream & LIVE Odds…

Angers startede faktisk sæsonen lidt overskuds agtige og fik flere interessante point i starten mod ex.vis Monaco som de slog ude.10 point i de første 4 kampe gav megen tro på en super sæson. Men det blev knald hurtigt hverdag og kun 2 point er opnået i de efterfølgende 5 kampe.

Det skal dog siges, at der er rigtigt mange spillere med både små og storeskader og op til 7 spillere er faktisk tvivlsomme til dagens kamp. Det er aldrig et godt udgangspunkt, når det er spillere der alle kunne være indestartere – så det er lidt stramt for Angers i denne periode.

*

Montpellier har det bestemt alt andet end stramt – de har det bare sjovt lige pt. Det er faktisk ligegyldigt om det er hjemme eller ude. De tabte i premiere kampen og er også røget ud af Coupe de France, men det er også de 2 eneste nederlag i denne sæsons første 13 kampe.

Det har da også givet dem en øjeblikkelig 2. plads i rækken, med en score på 20-7. Kun PSG er pt. bedre end dem i form, men de tilhører også en anden liga i denne sæson – igen igen. Montpellier har også et godt tag på dagens hjemmehold, som de kun har tabt til 1 gange i deres 6 seneste indbyrdes møder siden 2016.

Angers – Montpellier = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream & LIVE Odds…

To Top