Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Danmark..

Den danske Superliga kan være en svær størrelse, selv om vi dog har ramt de spil vi har plukket ud. Og igen i dag føler vi os ret sikre på det valgte udfald, for der er klasseforskel på de 2 mandskaber.

Vejle – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3X igen…

Vejle har gjort det godt indtil nu, men det er ved at blive hverdag og det kunne man godt fornemme i sidste rundes kamp mod AGF. Det var ikke AGF der var gode, men et Vejle hold der havde svært ved at få det til at svinge.

De viste dog moral ved, at hente en 1-0 føring til AGF og ende kampen med en remis og det betyder point på tavlen, som er det vigtigste. Vi tror dog ikke at de kan gentage point successen mod FCM, som er mindst et niveau over AGF.

*

FC Midtjylland har mange jern i ilden og spillede midtuge kamp i Champions League kvalen, mod Ukrainske FC Astana. Det gik ikke helt efter planen da den kun endte 0-0, men sådan er fodbold også.

Både form og mandskab er dog bedre end Vejle’s ditto og med den professionalisme der er i FCM, skal de nok finde et niveau, der vil placere dem i den sjove ende af tabellen. Sikker sejr her.

Vejle – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3X igen…

To Top