Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Championship…

Vi har hentet dette spil i Englands næstbedste række,hvor vi mener, at Bookmakerne igen har været på svampe eller andre psykedeliske stoffer. Men det skal vi ikke begræde –  men årsagen er nu mest, at vi føler os sikre på udfaldet.

Ipswich – Burton = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Ipswich har haft nogle gode modstandere på besøg hjemme på Portman Road i de sidste kampe og topholdene kan de ikke hamle op med. I dag er det dog alt andet end et tophold der kommer på besøg og hjemme er Ipswich slet ikke så dårlige.

Selv om de har tabt et par kampe, har de trods alt vundet 10 ud af 15 opgør på Portman Road og spillet 2 gange remis. Så det er her de normalt henter langt de fleste point. Vi tror på endnu 3 point og et lille hop i tabellen i den rigtige retning.

*

Burton kunne også trænge til bare et lille hop, for når man ligge sidst er alt velkomment. Men formen skriger til helvede og de har kun fået 1 sejr ud af 6 kampe i 2018, de 5 seneste er alle tabt.

Der er en grund til, at de ligger sidst ud over formen. Mandskabet er simpelthen ikke kompetent nok og der skal en hel del held og lykke til, hvis de skal overleve. Der er dog kun få point op til en redning, men de point kommer ikke i dag.

Ipswich – Burton = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

To Top