Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra Championship…

Dagens “Special Bonus” kategori indeholder en hel del dansk islæt, i form af både spillere og træner. Og her er det især formen hos det mandskab med dansk islæt, der er bemærkelsesværdig høj.

Nottingham – Brentford = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Nottingham er virkelig inde i en skidt periode og kan slet ikke rigtigt få det til at lykkedes. Det skyldes ikke skader, men bare en general dårlig form og et koncept der ikke helt fungerer.

Hjemme på City Ground er de helt ikke skræmmende, med kun sejre i halvdelen af de 15 opgør der er spillet her indtil nu i sæsonen. I forvejen er Brentford lidt af en hademodstander og de 7 gange de har været på besøg på City Ground, har de vundet 5 ud af 7 gange.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Brentford har det godt hos Nottingham og med 4 sejre i streg noget positivt at se frem til. Og Brentford er da også inde i en stime af lutter god form. Med den danske træner Thomas Frank og et danske spillere, så rykker de hurtigt væk fra bunden.

Det er efterhånden et stykke tid siden de sidst har tabt en kamp. Vi skal helt tilbage til den 15. december for at finde det seneste nederlag og efterfølgende er der spillet 10 kampe.

I starten af perioden var det mest remis’er, men de er nu afløst af en sejrsgang. Der er så mange ting der taler for en udesejr, at den er svær at tro ikke vil finde sted. Og vi tror ikke på at Nottingham l´Pludseligt finder nogle evner frem, de ikke har haft indtil nu.

Nottingham – Brentford = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top