Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra Championship…

I lørdagens “Special Bonus” er vi smuttet over kanalen til den næstbedste række i England Championship, hvor vi har fundet et godt spil efter vores egen mening, som både er ret sandsynligt g har et passende godt odds.

Bolton – Leeds = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får lørdagens absolut højeste bonus på 122%…

Bolton har ikke vundet et eneste opgør i deres 11 seneste optrædender på grønne græs og er inde i noget man godt kan kalde en krise. Som næstsidst i Championship, skal der til at sadles om, hvis man skal tro på at overleve efter sæsonen.

Hjemme på Macron Stadium er det kun blevet til 2 sejre, efter 10 forsøg og en score på 6-14 fortæller også, at Bolton virkelig har meget der skal ændres på. Sev om de er hjemme i dag, tror vi ikke på dem, med tanke på hvad modstanderne kommer med.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Leeds har virkelig meget at byde på i denne periode og er blandt Championships absolut mest formstærke mandskaber. Især de seneste 4. runder har de redet på en bølge, men i det hele taget har efteråret været gunstigt for dem.

Det bevidner placeringen som Championships nr. 2 på nuværende tidspunkt da også, med kun 1 point op til topholdet Norwich. Det er blandt andet grundet deres gode evner på fremmed græs, hvor de har vundet 5 ud af 10 udebanekampe.

Ligeledes er 2 endt remis, så udebanen er ikke det værste sted for Leeds at spille. Så når man lægger de 2 holds form sammen, mandskaberne og ikke midst den nuværende styrke, så vil Leeds ende med at tage alle 3 point.


Bolton – Leeds = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får lørdagens absolut højeste bonus på 122%…

To Top