Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra Championship…

Dette opgør fra den næstbedste engelske række, kunne lige så godt have været valgt i den “Sikre” kategori, men der har vi jo kun en kandidat om dagen – så derfor er den røget ned i “Special Bonus”, for den er en ren foræring.

West Bromwich – Millwall = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får de fleste kundetilbud og FreeBets…

West Bromwich har virkeligt fået damp under kedlerne til denne sæson og kun en lidt bedre præstation på udebane, afholder det fra at kalde det for en perfekt start. Kun 4 point skiller dem fra toppen.

The Hawthorns har traditionen tro altid været et svært sted at spille og det har ikke ændret sig i denne sæson. De var dog ikke helt klar i præmieren og tabte 1-2 til et af de bedste udehold i Championship Bolton. Men siden da har der kun været sejre. 

Selv om vi kun spiller på sejren er vi tilbøjelig til at tro, at de godt kunne blive en målfest, for hjemmepublikummet. Når det virkelig spiller på 
The Hawthorns, så scores der mange kasser. Det er allerede blevet til 14 i 4 hjemmekampe i Championship.

*

Millwall ligger og roder i den modsatte ende af tabellen med kun 2 point ned til bunden. De startede ellers fornuftigt med et par remis’er og en sejr, men de efterfølgende 5 kampe har kun givet en enkelt remis og point.

Så Millwall er slet ikke klar eller kommet i gang endnu. På udebane har de aldrig rigtigt haft succes og det virker som en gentagelse i denne sæson. Scoreren på 1-5 efter 4 kampe er måske ikke så slemt, men det er spillet.

De er et af de hold der har scoret færrest mål og da de ikke rigtigt har en stabil defensiv, er det svært at se hvad de overhovedet skal kunne stille op på The Hawthorns. Sikker sejr til hjemmeholdet.

West Bromwich – Millwall = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får de fleste kundetilbud og FreeBets…

 

 

To Top