Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Championship…

Championship er gået i gang allerede i sidste weekend og her kunne vi på redaktionen se nogle af de tendenser, som vi har på fornemmelsen vil virke overraskende på nogle. Et af de negativt overraskende hold er med i dagens anbefaling.

Stoke – Brentford = X2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Stoke er vi bange for på redaktionen får en forfærdelig start på den næst bedste række efter nedrykningen i sidste sæson. Opstartsfasen har været den rene elendighed og det var den første kamp også i sidste weekend.

Godt nok var de på idebane hos Leeds, men nederlaget på 1-3 virkede mere heldig end fortjent. Det nederlag kunne sagtens have været meget større. Vi tror bare ikke på Stoke i denne sæson og slet ikke fra start.

*

Brentford har haft en god opstartsfase og vandt ligeledes første rundes kamp hjemme med hele 5-1 over Rotherham. Så det er blevet en fin start for ejeren af Brentford, som også er medejer af FC Midtjylland.

Brentford har det ligeledes normalt godt på fremmed græs og i optaktsfasen er det blevet til 3 sejre ud af 4 mulige. Karlsruhe kunne de dog ikke klare men tabte 1-2. Vi er overbeviste om, at Brentford henter mindst det ene point, hvis ikke alle 3.

Stoke – Brentford = X2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top