Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Championship…

Dagens “Special Bonus” kategori kamp er hentet i den næstbedste engelske række Championship, hvor det er en kamp mellem 2 hold der har meget at spille for, hvis de ikke skal slutte på den forkerte siden af stregen.

Birmingham – Burton = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Birmingham er efter en miserabel periode, igen begyndt at spille bold. Efter 8 nederlag i streg, har de nu vundet de seneste 3 ligakampe. Men det var også på tide, for de ligger kun placeret lige over stregen .

Men de 3 sejre har givet dem lidt luft og de har nu 5 point ned til fiaskoen, men har spillet en kamp mere. Så der er på ingen måde plads til slinger i valsen og den skal de nok få danset hjem til 3 point og følge op på deres gode form.

*

Burton har 8 point op til dagens hjemmehold og ser håbløs fortabt ud. Selvfølgelig har de ikke givet op, men både evner og form lever slet ikke op til niveauet i Championship.

De har dog ind imellem fået nogle skalpe på udebane, men der er langt mellem snapsene og dagens hjemmehold skal de ikke regne med, forærer noget væk. Det ligner en hård og dårlig dag på kontoret.

Birmingham – Burton = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top