Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra BNs panel…

Lørdagens “Special Bonus” har vi hentet i den engelske Championship som i dag har fuldt spilleprogram efter, at have holdt pause imens de enkelte landes respektive landshold, har kæmpet om VM kvalifikation.

Sunderland – QPR = 2 / v. uafgjort Bet annull. = Odds 2,25
Spillet hvor de har de bedste Live- og Spilletilbud…

Sunderland må siges at være denne sæsons største skuffelse i Championship. De har mildest talt spillet som en sæk kartofler. Sunderland er helt klart et hold i krise.

Efter de første 11 kampe har de blot formået at hente 1 sejer og det blev kun på et enkelt mål over Norwich i 2. spilrunde. Siden da er det kun gået ned af og det er blevet til 6 nederlag og 4 uafgjorte.

Forsvaret har vist sig hullet som en si og har i flot samspil med deres keeper ladet hele 21 mål passere mens deres angribere kun har kunnet score 12 gange i den anden ende.

*

QPR er lidt bedre kørende end dagens modstander og har hentet 3 sejre i de første 11 kampe og 4 gange har de spillet uafgjort, så det er ikke den store forskel der er på de to hold.

en afgørende forskel mener vi skal findes i de to holds forsvar, for mens Sunderland har holdt åbent hus, har QPR været lidt mere stabile og har kun lukket 15 mål ind og har selv lavet 14 kasser i modsatte ende.

Vi tror at dagen i dag bliver dagen hvor QPR får sæsonens første udebane sejer, men vi kan spiller lidt sikkert og tager vores indskud retur hvis de spiller remis.

Sunderland – QPR = 2 / v. uafgjort Bet annull. = Odds 2,25
Spillet hvor de har de bedste Live- og Spilletilbud…

To Top